SCENE

KUNST

HUSET

Nye tider i Scenekunsthuset!

JUHUU! SKHA åbner igen! … men meget har ændret sig, desværre ikke kun til den gode side.

Det er ingen hemmelighed, at Scenekunsthus Aarhus er været økonomisk pressede, siden vi måtte forlade Knudrisgade 5, og under Cornoa-krisen har vi måtte tage konsekvensen af det. Vi har, med sorg i hjertet, måtte opsige vores lokaler hos Frontløberne, da det desværre ikke kan løbe rundt økonomisk. FO-byen har dog været så gavmilde at tilbyde os et lille lokale, som vores medlemmer nu kan bruge som prøverum. Det er småt, men det er bedre end ingenting!

Vi har i ledelsen valgt at gå ”back to scratch” og give den fuld gas på den politiske kamp om at få et hus til det scenekunstneriske vækstlag. Det bliver en lang, sej kamp, men den skal tages NU! Det betyder også, at vi har valgt at drosle ned på al anden aktivitet i huset, end at vores brugere kan bruge prøverummet. Man kan sige, at vi drosler ned, så vi kan bygge op.

Fordi faciliteter og aktiviteter har ændret sig, skruer vi også prisen på et medlemskab helt i bund, så det nu kun koster en flad 50’er for et halvt års medlemskab! Det er jo så billigt, at der ikke er nogen grund til ikke at melde sig ind! Om man så har brug for prøvelokaler eller bare vil støtte den gode sag.

Hvorfor Scenekunsthus Aarhus?

"Det er vigtigt for scenekunstmiljøet i Aarhus! Havde der ikke været noget scenekunsthus, havde vores teatergruppe ikke haft mulighed for at have et sted at mødes og øve. Det er et vigtigt samlingssted."

—  Signe, Teater Teater

KONTAKT OS

 Scenekunsthus Aarhus

 

scenekunsthusaarhus@gmail.com 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2019 Scenekunsthus Aarhus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now